Programma’s & Concerten

Op de pagina Actueel (de homepage) vindt u informatie over het project waar we nu aan werken en de eerst komende concerten.

Archief

In november 2018 bracht TIEN onder leiding van Felix van den Hombergh Sacred and Profane, een programma rond de gelijknamige compositie van Benjamin Britten.

In 2009 bracht TIEN een fijnzinnig programma met madrigalen van Schütz en Monteverdi onder leiding van Fokko Oldenhuis, die tevens zorg droeg voor de klavecimbelbegeleiding. Met dirigent Sanne Nieuwenhuysen werkte Tien aan uiteenlopende projecten. In 2008 bracht het onder haar leiding samen met het Erasmus Kamerkoor uit Rotterdam een programma met werken van hedendaagse Amerikaanse componisten, onder wie Copland, Withacre en Lauridsen.

In 2010 was de muzikale leiding in handen van Felix van den Hombergh. Deze samenwerking heeft een bijzonder programma opgeleverd, waarbij Russische en Engelstalige dichters en de componisten die zij hebben geïnspireerd centraal staan.

In 2011 en het voorjaar van 2012 werkte Tien onder leiding van JanJoost van Elburg aan twee programma’s met voornamelijk oude muziek.

Najaar 2012 had Nicky Bouwers de artistieke leiding en bracht TIEN een programma rondom Brahms.

Voorjaar 2013 zong TIEN onder leiding van Felix van den Hombergh een programma met oude en hedendaagse koorwerken uit de Kaukasus.

Najaar 2013 werkte TIEN onder leiding van JanJoost van Elburg aan een programma met werken van voornamelijk Engelse renaissancecomponisten onder de titel Sorrow & Bliss.

Voorjaar 2014 zong TIEN een programma met Scandinavische en Baltische muziek onder leiding van Ulrikke Reed Findenegg, najaar 2014 zong TIEN onder leiding van Enrique López Cortón ‘Dulce Veneno’, een Spaans programma.

Voorjaar 2015 zong TIEN onder leiding van Nicky Bouwers ‘Songs for All Seasons’, een gevarieerd programma waarin de natuur centraal stond.

Najaar 2015 voerden we onder leiding van Felix van den Hombergh het programma Laulan! uit. Dit programma was gewijd aan koormuziek uit Finland en Estland.

(aan deze pagina wordt gewerkt)